Možné jsou cukrářské a ketogenní pečivo a koláče!
Nemohli jsme najít zdravou alternativu k našemu tradičnímu pečivu, rozhodli jsme se sami vytvořit ketogenní croissanty, ketogenní čokoládové chleby, rozinkové chleby bez cukru a dokonce i ketogenní chléb!
Je třeba si uvědomit, že hlavní zdravotní riziko v oblasti výživy stále pochází z průmyslového cukru a olejů.
Velmi sladké výrobky s vysokým glykemickým indexem, tedy chléb a pečivo, jsou skutečně hlavními příčinami obezity.
Když jíme produkt s vysokým glykemickým indexem, uhlovodanů uvolněných do krve je příliš mnoho na to, aby se uložily ve svalech jako energetická rezerva, takže se přeměňují na tukovou tkáň, tedy na tuk, podkožní.
Sacharidy nemohou zůstat volně v krvi, protože by to pak způsobilo poškození žil a tepen
Řešení nepřibírání na váze se pak stává zřejmé, člověk by neměl konzumovat potraviny, které uvolňují v krvi příliš mnoho sacharidů, tedy potraviny s vysokým glykemickým indexem.
Problém není estetické povahy, obezita je především nebezpečím pro zdraví.
Když to vědí, většina lidí s ohledem na své zdraví se raději vyhýbá sacharidům, jako je chléb, koláče a pečivo.
K dispozici je spousta alternativ k cukru a tradiční mouce, takže je zcela možné vytvářet zdravější ketogenní pečivo.
Pro vývoj našich receptů jsme testovali mnoho alternativ k obvyklému cukru a mouce, podařilo se nám vyvinout recepty s ketogenním a nízkým glykemickým indexem, které jsou stejně chutné jako tradiční recepty našich oblíbených pečiv, jako jsou croissanty, rozinkové chleby a plátky dortu.
Naše výrobky obsahují co nejméně alergenů, tedy bez laktózy, bez lepku, bez vajec nebo živočišných produktů.
Možná si říkáte, jak je možné vyrábět pečivo a koláče bez těchto tradičních surovin.
Je to velmi jednoduché, inspiraci bereme od našich japonských přátel, kteří používají hlavně rostlinné přísady, jako je mírně sladká fazolová pasta.
Naše fazolová pasta je však sladší než ta jejich, protože používáme více stévie a březového cukru, ovoce Monk, abychom uspokojili ty chamtivější.
Ve většině receptů používáme skutečnou bio a fair trade čokoládu a kakaové máslo, což nám umožňuje vařit bez másla, 100% veganské, bez smetany, bez laktózy a bez mléka při zachování hladké a lahodné chuti.
Příprava lahodného, nízkoglykemického pečiva a pečiva je snazší, než se zdá.
Doufáme, že také přijmete zdravější stravu a použijete naše alternativní pečivo, které vám pomůže.
Vítáme vás v naší dílně v Goussainville, kde si můžete vyzkoušet a koupit naše ketogenní koláče, pečivo a pečivo bez cukru.
Pokud nežijete v pařížském regionu, dodáváme také po celé Francii do 48 hodin, každá objednávka je čerstvě připravena v den odeslání.